SEZONUL 2010-2011

La categoria Under 18 este înscrisă doar o echipă;
La categoria Under 17 este înscrisă o echipă, care reușește să ocupe la finalul campionatului locul 3 și să obțină, implicit, medaliile de bronz.

SEZONUL 2011-2012

Thumbnail

În urma cererilor de transfer ale jucătorilor de la CSȘ Viitorul, C.S. U-Mobitelco are propria echipă înscrisă în campionatul Under 18. În sezonul 2011-2012, în urma turneului final disputat la Ploiești, echipa a obținut locul 1 și a devenit Campioană națională.

 • U-Mobitelco: antrenori Cenean Răzvan / Muşat Simona / Pascu Horia

În campionatul destinat categoriei Under 17 ne-am înscris cu două echipe, care fac parte din acceași grupă. În sezonul 2011-2012, în urma turneului final desfășurat la Galați, echipa a obținut locul 2 și titlul de vicecampioană națională.

 • U-Mobitelco 1: antrenori Cenean Răzvan / Pascu Horia / Muşat Simona
 • U-Mobitelco 2: antrenori Cenean Răzvan / Pascu Horia / Muşat Simona

SEZONUL 2012-2013

Thumbnail

În campionatul Under 18 am avut o singură echipă înscrisă. În urma Turneului Final de la București, echipa de U18 s-a clasat pe locul al treilea, obținând medaliile de bronz.

 • antrenori: Cenean Răzvan / Popa Mihai / Pascu Horia

În campionatul Under 17 am participat în campionat cu două echipe, dintre care una calificată în grupa valorică A. La Turneul Final de la Târgu Mureș, U-Mobitelco a obținut la această categorie titlul de Campioană Națională a României și medalia de aur.

Echipa de juniori U17 a clubului nostru a fost premiată în cadrul concursului "10 pentru Cluj, Juniorii Clujului, Speranțele Cetății”.

 • antrenori U-Mobitelco 1: Cenean Răzvan / Popa Mihai / Pascu Horia
 • antrenori U-Mobitelco 2: Pascu Horia / Cenean Răzvan / Grunwald Gyorgy

SEZONUL 2013-2014

Thumbnail

La categoria Under 18 am avut o echipă înscrisă, calificată la Turneul Final și care a reușit să obțină locul 1 în campionat și titlul de Campioni Naționali. A fost cel de-al patrulea titlu consecutiv obținut de aceeași generație.

Echipa a fost premiată la „Gala 10 pentru Cluj, Juniorii Clujului, Speranțele Cetății” pentru rezultatele din sezonul 2012-2013.

 • antrenori: Cenean Răzvan / Popa Dan-Sergiu / Pascu Horia

Categoria Under 17 a cuprins pentru noi în acest sezon două echipe.

U-Mobitelco 1 s-a calificat la Turneul Final grupa valorică A și a ocupat locul secund și titlul de vicecampioni naționali (din 21 echipe înscrise la această categorie în Campionatul Național al României).
U-Mobitelco 2 a fost calificată la Turneul Final grupa valorică B.

 • antrenori U-Mobitelco 1: Pascu Horia / Grunwald Gyorgy
 • antrenori U-Mobitelco 2: Mocanu Ionuț

SEZON 2014-2015

La categoria Under 18, am avut înscrisă o echipă. Aceasta s-a calificat la Turneul Final, organizat chiar de clubul nostru la Cluj-Napoca și a ocupat locul secund, câștigand medaliile de argint și titlul de vicecampioni naționali.

Categoria Under 17 a fost desființată începând cu acest sezon.

SEZON 2015-2016

Clubul nostru a înscris o echipă la categoria Under 18, antrenată de tandemul Horia Pascu - Branko Cuic. Aceasta a terminat neînvinsă toate fazele competiționale până la Turneul Final, desfășurat la Arena de Baschet din București, în organizarea Federației Române de Baschet. Aici, pe fondul unor accidentări, sportivii noștri au cedat în semifinale cu Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”, iar în finala mică au ratat medaliile de bronz după înfrângerea cu Steaua CSM EximBank București. Baschetbalistul nostru, Andrei Mureșan a fost declarat cel mai bun pasator al turneului.

SEZONUL 2016-2017

Clubul nostru a avut înscrisă o echipă la categoria Under 18, condusă de Horia Pascu și Branko Cuic. Sportivii noștri s-au calificat la Turneul Final, însă au ratat medaliile, clasându-se pe locul al patrulea.

SEZONUL 2017-2018

 • 1 echipă înscrisă în Campionatul Național Under18 - (antrenori Răzvan Cenean, Mihai Racovițan) - locul 5
 • Turneu Internațional în Ungaria, la Debrecen - U18
  • Adversari: Mladost Zemun (SRB), Ungaria Under 18, Debrecen Kosarlabda Academia (HUN)

SEZONUL 2018-2019

Thumbnail
 • Echipa de Under 18 a încheiat sezonul de Campionat Național neînvinsă, câștigând medaliile de aur. Antrenorii echipei au fost Răzvan Cenean (principal), Mihai Racovițan (secund) și Andrei Bălan (preparator fizic). 
 • Echipa a participat și la secțiunea Junior (Under 20) a European Youth Basketball League.